Πολιτική
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2006 15:27

Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ στις δηλώσεις Τσιτουρίδη

«Η κυβέρνηση με την αδιαφορία της και με τις ρουσφετολογικές χαριστικές ρυθμίσεις προς τους μεγαλοοφειλέτες, οδήγησε το ασφαλιστικό σύστημα σε απόλυτη χειροτέρευση. Τώρα στρώνει το έδαφος ώστε να την πληρώσουν μονόπλευρα οι εργαζόμενοι».

Αυτό δήλωσε η υπεύθυνη Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του Πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαμανάκη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Απασχόλησης, Σάββα Τσιτουρίδη, μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/11/14/1265420.htm .

Στις δηλώσεις του κ. Τσιτουρίδης αντέδρασε και το ΚΚΕ, καλώντας τους εργαζομένους «να μην παραπλανηθούν από τις επαναλαμβανόμενες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα δεν θα δεχτούν άλλα πλήγματα».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «οι καθησυχαστικές δηλώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ γίνονται για να θολώσουν τα νερά. Βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στο κεφάλαιο και στην Ε.Ε., καθώς και με την πολιτική που ήδη εφαρμόζει».