Αθλητικά
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2006 15:27

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Καμία κρίση στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει καμία κρίση στον Ολυμπιακό, εκτίμησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, κάνοντας λόγο για συνδυασμό από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Όσον για το μέλλον του στους πρωταθλητές Ελλάδος, ο 34χρονος άσος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδιά του.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία κρίση στον Ολυμπιακό. Ήταν ένας συνδυασμός από ατυχή αποτελέσματα, όχι κρίση. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό χάσαμε από μια ασχημη στιγμή. Με την Καλαμαριά πήγαμε πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Υπάρχουν δυνατότητες στην ομάδα πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχει δείξει ως τώρα. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάλι πρωταγωνιστής. Υπάρχει ένας κορμός στην ομάδα που είναι συνηθισμένος στην πίεση και θα δείξουμε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις μας», δήλωσε ο Τζόλε.

Όσο για το ματς του Σαββάτου με τον Αρη, ο Τζόρτζεβιτς ήταν απόλυτος: «Για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο η νίκη και στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια είναι οι τρεις βαθμοί. Βέβαια δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη».

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, ο Τζόλε τόνισε πως είναι στο χέρι της ομάδας η πρόκριση στο Κύπελλο UEFA (όπου όπως εκτίμησε, ανάλογα και με την κλήρωση, υπάρχουν περιθώρια διάκρισης) με νίκη επί της Σαχτάρ.

Τέλος, ερωτηθείς για το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, δεν θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του. «Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε 6-7 μήνες. Ως τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Σημειώνεται ότι αυτή τη σεζόν εκτός του Τζόρτζεβιτς λήγουν τα συμβόλαια άλλων δέκα παικτών του Ολυμπιακού με πρώτο αυτό του Πατσατζόγλου (τον προσεχή Δεκέμβριο). Λέμενς, Γεωργάτος και Ριβάλντο όπως έχουν προαναγγείλει, θα αποχωρήσουν, και απομένουν τα συμβόλαια των Νικοπολίδη, Ανατολάκη, Καψή, Μπουλούτ, Ταραλίδη και Οκκά, για τον οποίο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού (μετά και το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Γερμανίας με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου).