Αθλητικά
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 16:21

Παναθηναϊκός: Όγκαστ, Λοτζέσκι και Ντένμον έφτασαν στην Αθήνα

Ημέρα αφίξεων ήταν η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, καθώς επι ελληνικού εδάφους βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες, Μάρκους Ντένμον, Ματ Λοτζέσκι και Ζακ Όγκαστ.

Ημέρα αφίξεων ήταν η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, καθώς επι ελληνικού εδάφους βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες, Μάρκους Ντένμον, Ματ Λοτζέσκι και Ζακ Όγκαστ.

Οι τρεις προαναφερθέντες θα δώσουν το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας περιόδου, με τον Λοτζέσκι να δηλώνει πανέτοιμος να παίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω έτοιμος. Έγιναν αρκετά πράγματα αλλά τώρα είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Έκανα αρκετές θεραπείες, προπονήσεις μαζί με θεραπείες στις ΗΠΑ και συγκεντρώθηκα στο να είμαι έτοιμος όταν θα έρθω εδώ για να αρχίσω αμέσως την προετοιμασία μου με την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά, στα τεστ που έκανα όλα έδειξαν καλά. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην είμαι στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα δουλέψω έτσι ώστε να είμαι σίγουρος πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα για τα παιχνίδια».

Ο Μάρκους Ντένμον δεν έκρυψε ότι  περιμένει με αγωνία να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό απ’ όλα να κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση του Final 4 της Euroleague. Δουλεύω πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.»

Από την πλευρά του ο Ζακ Όγκαστ επισήμανε ότι ανυπομονεί να παίξει «στην κόλαση του ΟΑΚΑ». Ο ομογενής σέντερ είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω, να κερδίσω τίτλους. Θα δώσω ενέργεια, θα μπλοκάρω σουτ και θα πάρω ριμπάουντ, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Είχα κάποιες ευκαιρίες για να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά τις προσπέρασα για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση».