Αθλητικά
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 22:25

Παναθηναϊκός: Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για τον Τσάβες

Ό,τι περνάει από το χέρι τους κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προκειμένου να «ντύσουν» στα πράσινα τον Αντρές Τσάβες.

Ό,τι περνάει από το χέρι τους κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προκειμένου να «ντύσουν» στα πράσινα τον Αντρές Τσάβες.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κορυφωθεί οι επαφές των διοικούντων την ελληνική ομάδα με την Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και δεν αποκλείεται από στιγμή σε στιγμή να έχει κλείσει η υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά για το «τριφύλλι». 

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους διοικούντες να κάνουν τα πάντα για να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, ωστόσο, πρόκειται για μία υπόθεση η οποία εξαρχής παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο 26χρονος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχει πολύ καλό όνομα στην Λατινική Αμερική και για το λόγο αυτό η τιμή του είναι αρκετά... τσουχτερή. Γύρω στο 1.5 εκ. ευρώ κοστολογούν τον παίκτη οι άνθρωποι της Μπόκα και, μάλιστα, το ποσό αυτό αφορά μέρος των δικαιωμάτων του.

Στον... χορό της απόκτησής του δεν «παίζει» μόνος του ο Παναθηναϊκός, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Αργεντινή, την Γαλλία, αλλά και από την Τουρκία.

Ο παίκτης φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στις προσφορές από τις Μπελγκράμο και Τσακαρίτα, η γαλλική Αμιάν έκανε πίσω και ο ίδιος βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιλογή του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η ομάδα του έχει αποφασίσει να τον πουλήσει, προκειμένου να βάλει ένα καλό ποσό στα ταμεία της.