Αθλητικά
Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 22:55

Άνετα και τη Μ.Βρετανία η Εθνική (92-64)

Παίζοντας και πάλι όμορφο μπάσκετ η εθνική ομάδα νίκησε άνετα με 92-64 και τη Μεγάλη Βρετανία στον τελικό του τουρνουά της Πάτρας.

Παίζοντας και πάλι όμορφο μπάσκετ η εθνική ομάδα νίκησε άνετα με 92-64 και τη Μεγάλη Βρετανία στον τελικό του τουρνουά της Πάτρας.

Μετά την άνετη επικράτηση επί της Ρουμανίας, έτσι και με τους Βρετανούς οι διεθνείς του Κώστα Μίσσα έδειξαν πάθος και διάθεση σε ολόκληρο το 40λεπτο, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν αρκετές φορές τους περίπου 4.500 φιλάθλους που κατέκλυσαν το «Δ.Τόφαλος».

Μία αλλαγή στη δωδεκάδα έκανε ο Κώστας Μίσσας σε σχέση με το ματς κόντρα στη Ρουμανία, καθώς αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Γιώργο Μπόγρη και να συμπεριλάβει τον Ντίνο Μήτογλου. Επίσης, δεν αγωνίστηκαν ακόμη οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. 

Το πρόβλημα στο σημερινό ματς για την «γαλανόλευκη» ήταν τα ριμπάουντ και συγκεκριμένα τα 18 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι αντίπαλοι. Ντεμπούτο στην εθνική ανδρών έκανε και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος στα 3:37’’ που αγωνίστηκε, είχε 6 πόντους και 2 ασίστ.

Πρώτοι σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν οι Πρίντεζης και Παππάς με 12 πόντους ο καθένας, με τον Αγραβάνη να προσθέτει άλλους 10 και τον Παπαγιάννη να πετυχαίνει 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.