Αθλητικά
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2006 17:31

Στην Πρέμιερσιπ ο Οκκάς;

Στην Αγγλία μεταβαίνει στις 20 Δεκεμβρίου ο κύπριος επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιαννάκης Οκκάς, προκειμένου να δοκιμαστεί και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μπλάκμπερν.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του www.naftemporiki.gr , δεν τίθεται δοκιμής του κύπριου άσσου από την αγγλική ομάδα, αλλά μόνο των τυπικών ιατρικών εξετάσεων πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Και ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος, ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι αποτελεί όνειρό του να αγωνιστεί στην Πρέμιερσιπ και «ρίχνει το μπαλάκι» στον Ολυμπιακό.

«Θα έρθω στην Αγγλία τον επόμενο μήνα για δοκιμαστικά τεστ και αυτό είναι όλο. Αν οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία, τότε θα αγωνιστώ για την Μπλάκμπερν. Το να παίξω στην Premier League είναι ένα μεγάλο μου όνειρο και μια μεγάλη τιμή για μένα. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και κάθε παίκτης θέλει να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί εκεί. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να γίνω παίκτης της Μπλάκμπερν. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Σύμφωνα εξάλλου με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, εκτός από την Μπλάκμπερν, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Οκκά έχουν εκδηλώσει και οι Τσάρλτον, Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ.