Αθλητικά
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 17:35

ΜακΛίν: «Έτοιμος να εμπιστευθώ το σύστημα του Ολυμπιακού»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζαμέλ ΜακΛίν, βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζαμέλ ΜακΛίν, βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Κεμ Μπιρτς, ήταν αρκετά ευδιάθετος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παρά το πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι το να ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών «ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω».

Κληθείς να σχολιάσει τα νέα του καθήκοντα είπε: «Δεν ξέρω τι συνέβη με τον Μπιρτς, αυτό που γνωρίζω είναι πως με επέλεξε ο Ολυμπιακός. Κάθε απόφαση είναι δύσκολη, αλλά αυτή είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να πάρω. Ήρθα σε μία ομάδα με πολύ καλή ατμόσφαιρα, καλό υλικό και εξαιρετική λειτουργία», ενώ παραδέχθηκε ότι πριν υπογράψει μίλησε και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο:

«Μίλησα τηλεφωνικά με τον προπονητή για περίπου μισή ώρα και αναφερθήκαμε στο ρόλο που θα έχω στην ομάδα. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δουλέψω και να εμπιστευτώ το σύστημα του Ολυμπιακού.» 

Αναφερόμενος στην επικείμενη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη είπε: «Ήμασταν αντίπαλοι για χρόνια. Θα είναι ωραίο να παίξω μαζί του. Έχει κερδίσει πολλά ματς και τίτλους. Θα είναι ωραίο να είμαστε συμπαίκτες»