Πολιτιστικά
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 13:40

Κουέντιν Ταραντίνο: Ταινία, με θέμα τις δολοφονίες της «οικογένειας» Μάνσον

Η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα ερευνήσει μία από τις πιο διαβόητες δολοφονίες όλων των εποχών.

Η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα ερευνήσει μία από τις πιο διαβόητες δολοφονίες όλων των εποχών.

Πηγές ανέφεραν, στο Variety, ότι η επόμενη δουλειά του Ταραντίνο, το σενάριο της οποίας έχει ήδη γράψει ο ίδιος και θα φέρει τη σκηνοθετική του σφραγίδα, θα επικεντρωθεί στις δολοφονίες της «οικογένειας» Μάνσον.

Η τραγωδία συνέβη στις 8 Αυγούστου 1969, όταν ο αρχηγός της αποκαλούμενης «οικογένειας» Τσαρλς Μάνσον - ένας άνεργος με καταδίκες για ληστείες και βιασμούς και αποτυχημένος μουσικός - διέταξε μια ομάδα από τους οπαδούς του να επιτεθούν στους επισκέπτες ενός σπιτιού στο Μπένεντικτ Κάνιον του Λος Άντζελες. Όσοι ήταν στο σπίτι, δολοφονήθηκαν βίαια συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού ΣάρονΤέιτ, η οποία ήταν τότε οκτώ μηνών έγκυος.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί πού θα εστιάζει η ταινία του Ταραντίνο, αν θα είναι μία ιστορική αφήγηση των γεγονότων που συνέβησαν ή αν το έγκλημα θα είναι το σκηνικό για ξεχωριστές αλληλένδετες ιστορίες.

Συνεργάτες του Ταραντίνο, πάντως, αναφέρουν ότι θα προσεγγίσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλυγουντ.

Η ταινία θα είναι η ένατη του ΚουέντινΤαραντίνο, ο οποίος, πρόσφατα, σκηνοθέτησε το γουέστερν «The hateful eight», με πρωταγωνιστές τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και τον Κερτ Ράσελ και έσοδα 54 εκατομμύρια δολάρια στο boxoffice των ΗΠΑ.