Αθλητικά
Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 09:01

Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Την πρώτη του «μεταγραφή ενδεκάδας» είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός.

Την πρώτη του «μεταγραφή ενδεκάδας» είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Κορίνθιανς, Λουτσιάνο, για τα επόμενα 3 χρόνια κι αυτό που απομένει για να «σφραγιστεί» το deal είναι να δώσει και τη συγκατάθεσή της η ομάδα του ποδοσφαιριστή.

Τις εξελίξεις για την υπόθεση είχε προαναγγείλει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το φιλικό των «πρασίνων» με την Ολεξάντρια (0-0). Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, όπως και έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με τον παίκτη να αποδέχεται την πρόταση του «τριφυλλιού».

Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων με την πλευρά του παίκτη ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Απομένει να πει το «ναι» και ο σύλλογος που ανήκει ο Λουτσιάνο. Οι επαφές με την Κορίνθιανς θα συνεχιστούν και αύριο με σκοπό να επιτευχθεί οριστική συμφωνία και ο Λουτσιάνο να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ολλανδία.

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ο 24χρονος στράικερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του θα έχει τριετή διάρκεια με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 750.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τις πηγές που προέρχονται από την Βραζιλία και δεν είναι δυνατό στην παρούσα φάση να επιβεβαιωθούν. Χρήματα θα πάρει και η Κορίνθιανς, με τις πληροφορίες και πάλι από την «χώρα του καφέ» να κάνουν λόγο για ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Μετά τον Λουτσιάνο οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κλείσουν τη συμφωνία με τον Καμπέθας της Αταλάντα, που αποτελεί τον πρώτο τους μεταγραφικό στόχο για το αριστερό άκρο της επίθεσης.