Αθλητικά
Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 21:18

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναθηναϊκό. Κοντά σε Λουτσιάνο οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μη σκόραρε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Ολεξάντρια (0-0), αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής των «πρασίνων» ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μη σκόραρε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Ολεξάντρια (0-0), αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής των «πρασίνων» ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Παρά τα πολλά κενά που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις γραμμές και που μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα καλυφθούν και το γεγονός ότι η προετοιμασία μόλις έχει ξεκινήσει, εντούτοις η εικόνα που άφησε το ελληνικό συγκρότημα άφησε πάρα πολύ ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι «πράσινοι» είχαν συνοχή σε όλες τις γραμμές τους, διαρκή πίεσε σε όλο το γήπεδο, ενώ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Όμρι Άλτμαν έδειξε πολύ καλά στοιχεία. 

Υπήρχε δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών με δεδομένες τις ελλείψεις που υπάρχουν ακόμα, ωστόσο,  όπως παραδέχθηκε μετά το ματς ο Ουζουνίδης, αυτό δεν τον ανησυχεί καθώς περιμένει σύντομα τις πρώτες προσθήκες στις θέσεις του σέντερ φορ και του αριστερού εξτρέμ.

                       Ουζουνίδης: «Είμαστε κοντά με τον Λουτσιάνο»

Μετά το φιλικό με την ουκρανική, Ολεξάντρια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε ότι η υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Κορίνθιανς, Λουτσιάνο, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ επίσης δεν έκρυψε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Καμπέθας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο τις τελευταίες ημέρες. Περιμένουμε τα νέα κι από όσα γνώριζα πριν το ματς ήμασταν πολύ κοντά. Με τον Καμπέθας έχουμε κάνει συζητήσεις, ενώ περιμένουμε 2-3 περιπτώσεις ακόμα. Τα πράγματα στις μεταγραφές ξέρετε πως είναι...

Θέλουμε να έχουμε κλείσει 2-3 παίκτες μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη. Μετά θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση για να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Τα κασέ είναι υψηλά αυτή την περίοδο… ». 

Επίσης αναφέρθηκε και στους νεαρούς, Εμμανουηλίδη και Χατζηγιοβάνη: «Τα παιδιά θέλουν υπομονή και πολλή δουλειά. Θέλουν το μπράβο, αλλά και την πίεσή μας. Ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε, έχουν ταλέντο, αλλά πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Όσο λιγότερο μιλάμε γι αυτούς, τόσο το καλύτερο…»