Αθλητικά
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 19:34

Φιλική ήττα από την Γάνδη ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη ήττα με 0-2 από τη Γάνδη γνώρισε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας.

Την πρώτη ήττα με 0-2 από τη Γάνδη γνώρισε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας.

Η ελληνική ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Μακ (ντεμπούτο μετά την επιστροφή του), Ενρίκε και Πέλκα, παρ΄ όλα αυτά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Ο Μάτον στο 31΄ και ο Σιλά στο 86΄ ήταν οι σκόρερ της βελγικής ομάδας, η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε άλλη μία κλασική ευκαιρία για να σκοράρει και πάλι (34΄), αλλά ο Μελίσσας απέτρεψε το 0-2.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε προς το καλό στο δεύτερο μέρος μετά την είσοδο των Μακ, Ενρίκε, Πέλκα. Οι προαναφερθέντες έδωσαν... πνοή στην επίθεση και μετά το 70΄ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε δύο-τρεις περιπτώσεις που θα μπορούσε να σκοράρει με τους Λεβέκ και Πέλκα, ενώ στο 84΄ ο Μακ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των «ασπρόμαυρων».

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα (68' Δημητρίου), Κάνιας (68' Δεληγιαννίδης), Σάκχοφ (68' Κάτσε), Μάτος (68' Κουλούρης), Λέοβατς (Λεβέκ 46'), Κάμπος (Πέλκας 46'), Ζάιρο (Ενρίκε 46'), Πρίγιοβιτς (Μακ 46').