Πολιτική
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2006 18:15

Ευθυμίου: Καμία παρασκηνιακή συμφωνία με ΝΔ για το άρθρο 16

«Δεν υπήρξε κανενός είδους παρασκηνιακή συμφωνία με τη ΝΔ για κανένα θέμα και πολύ περισσότερο για το άρθρο 16».

Αυτό υπογράμμισε σημερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος απέδωσε στη Νέα Δημοκρατία σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η αξιωματική αντιπολίτευση φέρεται να έκανε παρασκηνιακή συμφωνία με το κυβερνών κόμμα, σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/12/06/1275600.htm .

Ο κ. Ευθυμίου μίλησε για «άθλια σκευωρία της ΝΔ» στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης - σκευωρία που όπως είπε, «κατέρρευσε στη Βουλή, αφήνοντας έκθετους τους εμπνευστές αυτής της φαιάς προπαγάνδας».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε ότι η ΝΔ επιχειρεί για μία ακόμη φορά να γυρίσει τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης σε «σκοτεινές εποχές» και «καταδικασμένες πρακτικές», επέκρινε το κυβερνών κόμμα ότι χρησιμοποιεί το Σύνταγμα για μικροκομματικά παιχνίδια και ζήτησε να μην αλλάξει η σειρά συζήτησης των άρθρων του Συντάγματος, όπως έχει αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.