Πολιτική
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 15:19

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο κ. Μητσοτάκης στηρίζει ή όχι τη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια;

​ «Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ στηρίζει ή όχι τη συγκέντρωση που προανήγγειλε ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών στα Εξάρχεια;», ρωτά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ν.Δ. μετά τη συνάντησή του με την ομοσπονδία.

«Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ στηρίζει ή όχι τη συγκέντρωση που προανήγγειλε ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών στα Εξάρχεια;», ρωτά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ν.Δ. μετά τη συνάντησή του με την ομοσπονδία.

Ακόμη, αναφέρει ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης είχε καταδικάσει δημόσια σε συνέντευξή του τη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, ενώ ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σπεύσει να τη στηρίξει.

«Η ΝΔ σχεδιάζει και άλλες δράσεις και ποιες; Ως πότε η ΝΔ θα θεωρεί τους αστυνομικούς "πελάτες" της και χειραγωγούμενα; Είναι αυτή υπεύθυνη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;», διερωτάται το υπουργείο.