Αθλητικά
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 23:44

Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό ο ταλαντούχος Τσέλιος

Σε επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή κεντρικού Παρασκευά Τσέλιου.

Σε επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή κεντρικού Παρασκευά Τσέλιου.

Ο 20χρονος μπλοκέρ, με ύψος 2,07 μέτρα, γεννήθηκε στις 26/7/1997 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το βόλεϊ στον τοπικό Εθνικό, με τον οποίο συμμετείχε στην Α1 Ανδρών και έφτασε ως τον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
 
Διεθνής έγινε προσφάτως, καθώς ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο World League και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Κώστα Αρσενιάδη.

Ο Τσέλιος είναι από τα νέα ψηλά παιδιά του ελληνικού βόλεϊ που θα προωθηθούν στη «γαλανόλευκη» ομάδα και μαζί με άλλους δύο διεθνείς κεντρικούς, πιθανότατα Έλληνες και οι δύο, θα συνθέσουν το μπλοκ των «ερυθρόλευκων» τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι περήφανος που θα αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι κορυφαία στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί παντού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τσέλιου, στην ιστοσελίδα του Κυπελλούχου Ελλάδας.