Αθλητικά
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 14:02

Παναθηναϊκός: Να ανακοινώσει σήμερα η ΕΠΟ την απόφαση για τα έκτροπα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να ανακοινώσει εντός της ημέρας την απόφασή της για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Βόλο, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να ανακοινώσει εντός της ημέρας την απόφασή της για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Βόλο, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» ζητούν από την Επιτροπή, την ΕΠΟ και την Πολιτεία να πράξουν όσα πρέπει προκειμένου η απόφαση να ανακοινωθεί πριν από την έναρξη των αποψινών αγώνων στα πλέι οφ, για λόγους τάξεως, ισονομίας αλλά και αγωνιστικούς.

Αν δεν συμβεί αυτό, υπογραμμίζεται από τον αθηναϊκό σύλλογο, θα πρόκειται περί σκανδαλώδους διαχείρισης με σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας. 

Η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός εύλογα αναμένει να εκδοθεί εντός της ημέρας η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ε.Π.Ο. για τα τραγικά γεγονότα κατά την διεξαγωγή του αγώνα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο οποίος διεξήχθη σχεδόν προ μηνός.

Και το αναμένει για λόγους τάξεως και ισονομίας αλλά και για αμιγώς αγωνιστικούς εν όψει των σημερινών κρίσιμων αναμετρήσεων για τα play offs του Πρωταθλήματος. Καλούμε το ίδιο το Πειθαρχικό όργανο, τους αρμοδίους της Ε.Π.Ο. και την Πολιτεία να πράξουν ό,τι απαιτείται, προκειμένου τούτο να επιτευχθεί. 

Σε περίπτωση μη έκδοσης αποφάσεως θα πρόκειται περί σκανδαλώδους διαχείρισης, με σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιτρέψει στη νέα διαπλοκή του ποδοσφαίρου να ακολουθήσει πρακτικές του παρελθόντος, τις οποίες σθεναρά και διαχρονικά προσπαθούμε να εξουδετερώνουμε. 

Ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του. Και ας μην ξεχνά κανείς ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε σκληρά για ένα κουτί μπύρας στον πρόσφατο αγώνα στη Λεωφόρο, περίπτωση κατά την οποία η Αθλητική Δικαιοσύνη κινήθηκε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα!».