Αθλητικά
Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 12:51

Super League: Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Των πλέι οφ που έγιναν άνω-κάτω μετά τη διακοπή στο παιχνίδι των «πράσινων» με το «δικέφαλο του βορρά» και ουσιαστικά καταδίκασαν την προσπάθεια του «τριφυλλιού».

Χωρίς τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουλιμπαλί, Ο. Βλα;χοδήμο, με αρκετούς τραυματίες και το ηθικό καταρρακωμένο από τα γεγονότα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα είναι δύσκολο να σηκώσουν «κεφάλι», την ώρα που η Ένωση φλέγεται για τη νίκη μετά το σοκ του εντός έδρας 0-1 από τον Πανιώνιο.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 20:30, ενώ σε εκείνη που θα αρχίσει στις 18:15 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Θεωρητικό φαβορί είναι οι γηπεδούχοι λόγω έδρας, μόνο που με τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ δεν έχει πείσει, την ώρα που οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν ουράνια ψυχολογία και συνεχίζουν να έχουν πολύ καλό ρυθμό. 

Η βαθμολογία ύστερα από 2 αγώνες κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Πανιώνιος 4, ΑΕΚ 3, ΠΑΟΚ 2 (1αγ.), Παναθηναϊκός 2 (1αγ.)