Αθλητικά
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2005 13:38

Ο Πανιώνιος δίνει τελικά το 5% των εισιτηρίων στον Ολυμπιακό

Την απόφαση να παραχωρήσει τελικά το 5% των εισιτηρίων (ήτοι 322 εισιτήρια) του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στους φιλοξενούμενους, έλαβε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Μάλιστα για το θέμα και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε σχετικά με την παραχωρηση ή μη των εισιτηρίων, οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση:

«Υστερα από την εισήγηση του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθώς και τον ορατό κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας, αποφασίστηκε όπως χορηγηθεί το 5% των εισιτηρίων (ήτοι 322 τον αριθμό) που αντιστοιχούν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, κάτι που η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έπραξε αντιστοίχως πέρυσι στον μεταξύ μας αγώνα. Κι αυτό γιατί έτσι ήθελε και γιατί έτσι έχουν μάθει να πράττουν, αφού η ατιμωρησία είναι κομμάτι της κοινωνίας μας, πάντα υπέρ των ισχυρών».

«Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ότι η ΕΠΑΕ δεν έδειξε πέρυσι το ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον όπως έπραξε φέτος απέναντι στην αδικία εις βάρος της ομάδας μας, καθώς και την ευαισθησία της πλειοψηφίας των ΜΜΕ στο όλο θέμα κάτι που δεν έπραξαν όπως θα όφειλαν να κάνουν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι στην αντίστοιχη περσινή περίπτωση».

«Και μην καλύπτεστε στον περιβόητο νόμο του κ. Λιάνη, γιατί τους νόμους δεν τους χρησιμοποιούμε όπου μας βολεύουν. Βέβαια, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όταν τα ΜΜΕ απαρτίζονται από Μπραουδάκιδες και Γαβαθιώτιδες, οι οποίοι νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα μικρόφωνο και ένα στυλό μπορούν να γράφουν και να λένε ότι θέλουν. Και όπως αναφέρουν, σε κάθε άλλο ευνομούμενο κράτος του πλανήτη, θα έκαναν άλλο επάγγελμα. Στην Ελλάδα όμως δεν είναι παίξε γέλασε, γι’ αυτό βαφτίζονται δημοσιογράφοι.

Ο κόσμος έχει ήδη κρίνει τέτοιου είδους δημοσιογραφίες. Ας κριθείτε άλλη μία φορά».