Πολιτική
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές νεφώσεις, με ασθενείς βροχές στα νότια, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από μείον δύο (-2) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενών βροχών στις νοτιότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα ασθενών βροχών, στις νοτιότερες περιοχές. Τοπικές ομίχλες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από μείον έναν (-1) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα και θα χιονίσει και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, με χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και αργότερα πολύ ισχυροί. Στην υπόλοιπη χώρα, θα πνέουν ασθενείς, που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι μέτριοι και τη νύχτα στα βόρεια ισχυροί. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα.