Αθλητικά
Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 23:34

Ουζουνίδης: Κακό το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σ΄ αυτό

Ανικανοποίητος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που όμως θεωρεί ότι ο αγώνας Κυπέλλου της Μεγάλης Τετάρτης θα είναι διαφορετικός. 

Ανικανοποίητος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που όμως θεωρεί ότι ο αγώνας Κυπέλλου της Μεγάλης Τετάρτης θα είναι διαφορετικός. 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε μία φάση με τον Μπουμάλ που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά στη συνέχεια δώσαμε δύο εύκολα γκολ, με αποτέλεσμα να χαθεί η συγκέντρωσή μας. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, στο οποίο δεν μπορούμε να σταθούμε πολύ γιατί υπάρχει και το παιχνίδι την Τετάρτη», σχολίασε. 

Και συνέχισε: «Δεν μετανιώνω για την επιλογή της ενδεκάδας, αυτή έπρεπε να είναι. Έγινε με το σκεπτικό ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν ρυθμό, έρχονται πολλά παιχνίδια και θα τους χρειαστούμε όλους. Περίμενα καλύτερα πράγματα και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, αλλά μέσα από αυτό το κακό παιχνίδι θα μάθουμε αρκετά πράγματα».

Όσο για το αν θα επηρεάσει το 3-0 την ομάδα του ενόψει του αγώνα της Μ. Τετάρτης; «Πρέπει να μας επηρεάσει θετικά, να βγάλουμε εγωισμό και πείσμα, γιατί το ματς της Τετάρτης θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά με 2-0 και μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Ερωτηθείς για την εικόνα των παικτών του κι αν η εμφάνιση κάποιων φανερώνει αδυναμία άρσης του βάρους της φανέλας, είπε: «Ξέρω ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα, αν έμπαινε ένα παιδί ή δύο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σήμερα υπήρχε πρόβλημα συνοχής σίγουρα, αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει να βγάλω συμπεράσματα».