Αθλητικά
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 23:19

Σφαιρόπουλος: «Μικρές λεπτομέρειες έκριναν το ματς»

Το κακό πεντάλεπτο του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο αποτέλεσε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο το βασικό αίτιο της ήττας στην Πόλη από την Αναντολού Εφές.

Το κακό πεντάλεπτο του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο αποτέλεσε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο το βασικό αίτιο της ήττας στην Πόλη από την Αναντολού Εφές.

Αφού συνεχάρη τους λιγοστούς οπαδούς που βρέθηκαν στο «Αμπντί Ιπεκτσί», στη συνέχεια ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά, με πραγματικά καλή άμυνα. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα σε αυτό το διάστημα. Μετά το τάιμ άουτ της Εφές, τα πράγματα άλλαξαν και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν 20 πόντους σε πέντε λεπτά, ως το 10'. Θεωρώ ότι αυτό ήταν πολύ σημαντικό επειδή όπως μπορείτε να δείτε, στη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη περίοδο, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο και η τελική διαφορά ήταν κοντά σε αυτή τη διαφορά που δημιουργήθηκε σε αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι είχαμε τις ευκαιρίες μας όταν φέραμε το ματς στο -4 και το -2, όμως μικρές λεπτομέρειες αποφάσισαν την έκβαση».

Αναφερόμενος στα προβλήματα με τους Μιλουτίνοφ και Γκριν είπε: «Είχαμε αναπάντεχα προβλήματα με δύο παίκτες, το Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήταν άρρωστος κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τον Ερικ Γκριν που είχε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα. Γι' αυτό δεν τους χρησιμοποίησα περισσότερο. Παρ΄ όλα αυτά προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Τα δώσαμε όλα. Και επαναλαμβάνω ότι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Σίγουρα η Εφές άξιζε να νικήσει, διότι έπαιξε καλύτερα. Συγχαρητήρια στην Εφές και καλή τύχη».