Αθλητικά
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 20:20

Παναθηναϊκός: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Λουντ, έτοιμος με ΑΕΚ

Μετά τον Πολ Ζοζέ Εμποκού και ο Ρόμπιν Λουντ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Μετά τον Πολ Ζοζέ Εμποκού και ο Ρόμπιν Λουντ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση των τραυματιών, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο παίκτες που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Για τον Πολ Ζοζέ Εμποκού ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα προλάβαινε το παιχνίδι με την Ένωση, μετά τη διαβεβαίωση και του ίδιους προς τους ανθρώπους του συλλόγου. Αυτό «σφραγίστηκε» στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, με τον Κονγκολέζο επιθετικό να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και, πλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο  Ουζουνίδης.

Αυτό που δε γνώριζε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν εάν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος δεν πήρε μέρος στο τελευταίο φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας του εναντίον της Αυστρίας, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο παίκτης εξετάστηκε σήμερα από το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Για το λόγο αυτό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να μπει από αύριο κανονικά στο πρόγραμμα και λογικά θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει το «τριφύλλι» στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Την Πέμπτη θα γυμναστούν μόνο οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού και Ο. Βλαχοδήμος, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό.