Πολιτική
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2005 14:07

Για αήθη προσωπική επίθεση εναντίον της ηγεσίας του κάνει λόγο το ΥΕΘΑ

«Ο γνωστός φαρσέρ κ. Καρχιμάκης παρέσυρε ορισμένα μέσα ενημέρωσης σε γκάφα ολκής, παρουσιάζοντας ένα φανταστικό γεγονός ως πραγματικό».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, απαντώντας στην ερώτηση του κ. Καρχιμάκη και άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για φάρσα σε βάρος του υπουργού Εθνικής Αμυνας http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/02/01/1009257.htm .

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου τονίζεται πως «ουδέποτε στέλεχος του γραφείου του υπουργού επικοινώνησε με τον κ. Χάσικο που προφανώς επιχειρήθηκε να εξαπατηθεί από φαρσέρ. ¶λλωστε αν υφίστατο το δήθεν θέμα, αυτό, θα ετίθετο στις δύο επισκέψεις που έκανε ο κ. Χάσικος στο υπουργείο Εθνικής ¶μυνας, στις 7/7/04 και στις 15/7/04 όπου και συνομίλησε με την ηγεσία του υπουργείου Αμυνας».

«Καλό θα είναι», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια "ευαίσθητα" στη δημοσιογραφική δεοντολογία, που προβάλουν άκριτα για δικούς τους λόγους, θέματα "μαϊμού", σπάζοντας το πρωτοφανές εμπάργκο ενημέρωσης του έργου που γίνεται στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, να σταματήσουν να συνεχίζουν την κακόγουστη φάρσα και την αήθη προσωπική επίθεση εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Αμυνας».

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, και ο υπουργός προσωπικά, καταλήγει η ανακοίνωση, θα συνεχίσει, κόντρα στα όποια διαπλεκόμενα συμφέροντα ενοχλεί, το έργο του έχοντας ως γνώμονα, την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και κυρίως τη διαφάνεια σε όλους τους τομείς.

«Ο καθένας εφ’ εξής αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του».