Αθλητικά
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 12:41

Euroleague: Στο «καμίνι» του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός

Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός (20:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός (20:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως με την (εκτός προγράμματος) ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ έχασαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και να πιάσουν στην πρώτη θέση τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας δύσκολα θα μείνει εκτός των πρώτων τεσσάρων προνομιούχων θέσεων, αλλά θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να γίνει.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να δείξει το μέταλλο και την προσωπικότητά της στην πανίσχυρη έδρα του Βελιγραδίου, απέναντι στο «αδελφό» σωματείο του Ερυθρού Αστέρα, που επίσης διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι είναι αμφίβολοι, ταξίδεψαν όμως με την αποστολή της ομάδας τους.

Επίσης απόψε θα διεξαχθεί το ισπανικό clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (22:00) και τα παιχνίδια ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νταρουσάφακα (18:00), Γαλατασαράι-Ούνιξ Καζάν (20:00).