Αθλητικά
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 17:55

Ξαφνικό πρόβλημα με Σπανούλη ενόψει Γαλατασαράι

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό παραμονές του αγώνα με τη Γαλατασαράι για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό παραμονές του αγώνα με τη Γαλατασαράι για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, ανέβασε πυρετό και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση στο ΣΕΦ είναι αμφίβολη, κάτι που αποκάλυψε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Όσον αφορά τους άλλους δύο τραυματίες, Ματ Λοτζέσκι και Ντομινίκ Γουότερς, ο μεν πρώτος μάλλον θα είναι έτοιμος, ο δε δεύτερος εξακολουθεί να μην είναι 100% έτοιμος μετά το το διάστρεμμα που υπέστη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ακόμη ότι η ήττα του πρώτου γύρου δεν έχει ξεχαστεί: «Σίγουρα κανείς δεν ξεχνάει το αποτέλεσμα αυτό. Από την άλλη, όμως, δε στεκόμαστε εκεί, ούτε βλέπουμε το ματς σαν εκδίκηση. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι», τόνισε ο 48χρονος προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν θα πιέσουμε τον Βασίλη, ούτε το θέλαμε γι΄ αυτό έμεινε εκτός περίπου ένα μήνα. Είναι λογικό να μην έχει ρυθμό αμέσως, ύστερα από μία τέτοια απουσία. Σιγά-σιγά θα βρει τον ρυθμό του. Το σημαντικό είναι να είναι υγιής. Αυτή τη στιγμή έχει πυρετό και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο αυριανό παιχνίδι». 

Για τους άλλους δύο τραυματίες ανέφερε: «Θα τους δει ο γιατρός και θα τους δούμε και εμείς στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω ακόμη. Θεωρώ ότι του Λοτζέσκι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Γουότερς υπέστη διάστρεμμα με τη Νταρουσάφακα. Ήθελε να παίξει, αλλά γι’ αυτό δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ. Ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση. Αν κάνει, πιστεύω ότι θα παίξει. Αν δεν κάνει, τότε θα μείνει εκτός».