Αθλητικά
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 17:22

ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Πρίγιοβιτς

Σοκ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος υπέστη κάταγμα κλείδας στην προπόνηση και οδηγείται άμεσα στο χειρουργείο.

Σοκ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος υπέστη κάταγμα κλείδας στην προπόνηση και οδηγείται άμεσα στο χειρουργείο.

Πάρα πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Σέρβου σέντερ φορ στη διάρκεια του σημερινού προγράμματος. Από την πρώτη στιγμή το ιατρικό τιμ του «δικεφάλου του Βορρά» είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Τελικά οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο άτυχος παίκτης, που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κι από τα πρώτα παιχνίδια έδειξε την έφεσή του στο σκοράρισμα, οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Παρόμοιες περιπτώσεις απαιτούν διάστημα περίπου  δύο μηνών για να επανέλθει ο αθλητής σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος στράικερ θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τα play off, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να χάσει και την υπόλοιπη σεζόν.

Το βέβαιο είναι πως ο Πρίγιοβιτς θα χάσει τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Δυσάρεστα ήταν τ’ αποτελέσματα της ακτινογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η εξέταση επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ και πιστοποίησε πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. 

Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο.