Κοινωνία
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 13:55

Αστυνομικό μπλόκο στους αγρότες έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πλατεία Κουμουνδούρου έφτασαν οι αγρότες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με στόχο να διαμαρτυρηθούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί επί της Πειραιώς προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να προσεγγίσουν την είσοδο των γραφείων.

Του Μάκη Συνοδινού

Στην πλατεία Κουμουνδούρου έφτασαν οι αγρότες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με στόχο να διαμαρτυρηθούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί επί της Πειραιώς προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να προσεγγίσουν την είσοδο των γραφείων.

Τελικά η πορεία των αγροτών επιστρέφει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως οι αγρότες συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τις 10.00, όταν ορισμένοι από τους διαδηλωτές εκτόξευσαν αντικείμενα και κινήθηκαν κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί μπροστά στην είσοδο του υπουργείου. Κάποιοι άλλοι επιτέθηκαν επίσης με μαγκούρες στις κλούβες της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με τη ρίψη χημικών, στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι και διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους.