Πολιτική
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 11:50

ΣΥΡΙΖΑ: Εγνωσμένης αξίας τα πρόσωπα στο ΚΠΙΣΝ

Απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ την κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση από την τομέρχη Πολιτισμού της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη για τον ορισμό του Γιώργου Κιμούλη ως προέδρου του δ.σ. του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), λέγοντας πως η διοίκησή του απαρτίζεται από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία και προσφορά στον πολιτισμό. 

Απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ την κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση από την τομεάρχη Πολιτισμού της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη για τον ορισμό του Γιώργου Κιμούλη ως προέδρου του δ.σ. του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), λέγοντας πως η διοίκησή του απαρτίζεται από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία και προσφορά στον πολιτισμό. 

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για ανθρώπους «εγνωσμένης αξίας και κύρους, με σημαντική εμπειρία και προσφορά στον πολιτισμό, που ο καθένας τους διαθέτει γνώσεις και ικανότητες πολύτιμες για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».

Ακόμη, καλεί την κ. Κεφαλογιάννη, την επόμενη φορά που θα θελήσει να ασκήσει κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης, «να θυμηθεί πρώτα τις πάμπολλες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης, τα δυσβάσταχτα χρέη και τα ποικίλα προβλήματα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

«Προβλήματα», συμπληρώνει, «τα οποία επιχειρεί να επιλύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, με γνώμονα την εξασφάλιση της επιβίωσης των μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών».