Αθλητικά
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 16:32

ΠΑΟΚ: Πρωτόγνωρη κίνηση από τον Αθανασιάδη

Πρόταση στον Ιβάν Σαββίδη να του κρατήσει ένα μισθό, λόγω της κακής του απόδοσης, κατέθεσε σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης!

Πρόταση στον Ιβάν Σαββίδη να του κρατήσει ένα μισθό, λόγω της κακής του απόδοσης, κατέθεσε σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης!

Λίγες ώρες πριν το πρώτο μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στην Τούμπα, για την φάση των «32» του Europa League, ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης, συναντήθηκε με τον Στέφανο Αθανασιάδη, με σκοπό να τονώσει ψυχολογικά τον αρχηγό της ομάδας. 

Οι δύο άνδρες μίλησαν σε εξαιρετικό κλίμα, με τον διεθνή επιθετικό να παραδέχεται ότι δεν είναι αυτός που πρέπει στα παιχνίδια, αλλά υποσχέθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Στο πλαίσιο της συνομιλίας που είχαν, ο Αθανασιάδης προέβη σε μία κίνηση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Αναγνωρίζοντας ότι η μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα δεν είναι αυτή με βάση την αξία του, πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη να του κρατήσει 75.000 από τα χρήματα που έχει να παίρνει έως το καλοκαίρι. 

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου συνεχάρη τον Αθανασιάδη για την πρωτοβουλία που πήρε και συμφωνήθηκε ότι μέρος του ποσού αυτού θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.