Αθλητικά
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 16:04

Στον πάγκο της Άρσεναλ τουλάχιστον έως το καλοκαίρι ο Βενγκέρ

Καμία πρόθεση να αλλάξει προπονητή δεν έχει η Άρσεναλ στην παρούσα χρονική περίοδο.

Καμία πρόθεση να αλλάξει προπονητή δεν έχει η Άρσεναλ στην παρούσα χρονική περίοδο.

Η βαριά ήττα από τη Μπάγερν στο πρώτο ματς των «16» του Champions League σαφώς και προβλημάτισε τους διοικούντες, ωστόσο, σκέψεις αλλαγής στον πάγκο της ομάδας ενώ η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί δεν υπάρχουν κι ο Αρσέν Βενγκέρ θα συνεχίσει κανονικά στο «τιμόνι» των «κανονιέρηδων» μέχρι το τέλος της περιόδου.

Τα σενάρια για το «τέλος εποχής» του Αλσατού προπονητή στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό και λογικό ήταν να ενισχυθούν μετά την ταπεινωτική ήττα (1-5) στο Μόναχο.

Το BBC, πάντως, αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται άμεσα θέμα απομάκρυνσης του Αρσέν Βενγκέρ, το συμβόλαιο του οποίου με τους «κανονιέρηδες» τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό μέσο, οι άνθρωποι της Άρσεναλ έχουν καταθέσει ήδη πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος διανύει το 21ο έτος παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Βενγκέρ δεν έχει απαντήσει ακόμη , ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης του δ.σ των Λονδρέζων μετά τα τελευταία αποτελέσματα εντός κι εκτός των συνόρων.