Πολιτική
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2005 19:31

Αντώναρος: Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να κάνει αυτοκριτική

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/02/17/1014936.htm , http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/02/17/1014971.htm , δήλωσε ότι «το κόμμα που εξαπάτησε για 20 χρόνια τους Ελληνες, υποσχόμενο τα ίδια και τα ίδια, υιοθετώντας σταθερά την απραξία, εμφανίζεται σήμερα ως τιμητής.

Οι Ελληνες γνωρίζουν καλά ποιος συσσώρευσε σημαντικά προβλήματα στην οικονομία και ποιος διέσυρε το κύρος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, επιδιώκοντας, με ψευδή στοιχεία, να εξαπατήσει τα τελευταία χρόνια τους Ευρωπαίους εταίρους μας και πάνω απ’ όλα να κοροϊδέψει τους Ελληνες.

Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να κάνει αυτοκριτική. Το κόμμα του οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες, αντί να εξαντλείται κάθε τόσο σε φραστικές επιθέσεις μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.

Οσο για τις απόψεις του επί των εθνικών θεμάτων η διαφορά μας με τον κ. Παπανδρέου και το κόμμα του είναι σημαντική. Η Νέα Δημοκρατία χάραξε και στήριξε τις μεγάλες εθνικές επιλογές με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί δυστυχώς, όπως πάντα, μικροκομματική πολιτική και σ' αυτά».