Αθλητικά
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 21:56

Βόλεϊ: «Κόκκινο» το ντέρμπι

Η ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα συνεχίστηκε και κατά τη 15η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών. 

Η ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα συνεχίστηκε και κατά τη 15η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών. 

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν αήττητοι εντός των συνόρων, νικώντας στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ 3-2 με ανατροπή κι ας έπαιξαν χωρίς Νταφ, Φιλίποφ και με ωσεί παρόντα τον Αγκάμεζ, ο οποίος έμπαινε μόνο για κάποια μπλοκ.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε δύο φορές με 1-0 και 2-1 σετ, αλλά ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Τσούπκοβιτς, Κόστα, Στιβαχτή και τον Ζουπάνι να τα πηγαίνει εξαιρετικά στη θέση του διαγώνιου κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τη νίκη στο τάι μπρέικ.

«Δώσαμε μεγάλη μάχη και νικήσαμε παρότι είχαμε απουσίες. Κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη. Ο αγώνας πήγε πόντο πόντο. Και στα πλέι οφ έτσι θα πάει η σειρά, δεν είναι δυνατόν να γίνουν προβλέψεις. Οι δύο ομάδες είναι κοντά. Όλα θα κριθούν στον πόντο», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν. 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε ότι «σε πολλά κομμάτια η ομάδα δεν λειτούργησε καλά, όπως ο φόβος να εκτελέσουμε αυτά που κάναμε στις προπονήσεις. Ο διαιτητής μπορεί να κάνει κάποιο λάθος αλλά επικεντρωθήκαμε εκεί και χάσαμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί σε λιγότερο από δύο ημέρες έχουμε δύσκολο αγώνα για το Κύπελλο».