Αθλητικά
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 20:17

Βόλεϊ: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στο CEV Cup

Ευρώπη «τέλος» για τον Ολυμπιακό, μετά τη σημερινή του ήττα με 1-3 από την Σουργκούτ.

Ευρώπη «τέλος» για τον Ολυμπιακό, μετά τη σημερινή του ήττα με 1-3 από την Σουργκούτ.

Μετά από 16 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, η οποία συνοδεύτηκε με τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του CEV Cup. 

Παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν σε 1-1 (18-25, 25-17), στη συνέχεια παραδόθηκαν «άνευ όρων» στις... ορέξεις των γηπεδούχων και έχασαν το παιχνίδι (15-25, 18-25). Η ομάδα του Πειραιά είχε επικρατήσει με 3-2 στου Ρέντη και ήθελε τουλάχιστον να ισοφαρίσει για να πάει, στην χειρότερη περίπτωση, το παιχνίδι στο «χρυσό σετ» αλλά δεν τα κατάφερε.

«Σήμερα χάσαμε από μια ομάδα που ήταν έτοιμη να παλέψει, όπως κάνει σε κάθε ματς και το έχει συνηθίσει. Πολέμησαν για κάθε πόντο. Εμείς ήμασταν έτοιμοι σε κάποια σημεία του αγώνα να απαντήσουμε. Δεν είναι εύκολο όταν κυνηγάς τον αντίπαλό σου συνέχεια στο σκορ, ειδικά στην έδρα του. Με εξαίρεση το 2ο σετ, σήμερα ο αντίπαλός έπαιξε καλύτερα από εμάς. Τώρα σκεφτόμαστε τους επόμενους μας στόχους στην Ελλάδα, τους οποίους θέλουμε να κατακτήσουμε», δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Σλόμπονταν Μπόσκαν.