Αθλητικά
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 17:06

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά στην αποχώρηση ο Ιμπάρμπο

Πιο κοντά από ποτέ στο να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Πιο κοντά από ποτέ στο να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός βρίσκεται με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στην Γουχάν Ζαλ (Κίνα), η οποία φέρεται να ανέβασε την προσφορά της κατά ένα εκ. ευρώ (στα 4), με την Κάλιαρι να αξιώνει 5 εκ. για να τον παραχωρήσει.

Το χάσμα που υπήρχε στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει γεφυρωθεί, με αποτέλεσμα να θεωρείται ότι αργά ή γρήγορα θα καμφθούν οι αντιστάσεις των Ιταλών και θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να μπουν οι υπογραφές.

Υπάρχει και η Μπολόνια, που ζήτησε τον παίκτη δανεικό έως το καλοκαίρι με δικαίωμα αγοράς μετά τη λήξη της σεζόν, ωστόσο, η ομάδα της Σαρδηνίας απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση. 

Οι «πράσινοι» περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον Ιμπάρμπο, προκειμένου να «ξεφορτωθούν» τον παίκτη, που και «βαρύ» συμβόλαιο έχει και δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή, αλλά και της ομάδας γενικότερα.

                       Με Κουρμπέλη στην Κρήτη

Με σημαντικές απουσίες και τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην αποστολή βρίσκεται στα Χανιά ο Παναθηναϊκός για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πλατανιά, με την οποία θα πέσει η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», που είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλά.

Εκτός αποστολής έμειναν, ο τιμωρημένος Ζέκα, οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο και Εμποκού που προετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα, ο αδικαιολογήτως απών Ιμπάρμπο, ο Μαρινάκης που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και ο Σάμπα που δεν υπολογίζεται. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους: Στιλ, Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Π.Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.