Αθλητικά
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2005 12:40

Διαψεύδει τα περί αντικατάστασης του Μπάγεβιτς ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της διέψευσε τα σενάρια περί πώλησης της ΠΑΕ σε ξένο επενδυτή, αλλά και τα δημοσιεύματα περί αντικατάστασης του προπονητή των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο καιρό βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα ρεπορτάζ από "έγκυρες", αλλά ωστόσο άγνωστες και… μυστηριώδεις πηγές, σχετικά με θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Βρέθηκε, γράφουν, Eλβετός επενδυτής για να αγοράσει την ΠΑΕ. Καλό θα ήταν λοιπόν, αφού τον ξέρουν, να τον γνωρίσουν και σε εμάς. Θα τους δώσουμε τη νόμιμη προμήθεια, ώστε να λύσουν τα δικά τους οικονομικά προβλήματα.

Σήμερα, νέα και υποτίθεται έγκυρη εφημερίδα αναφέρει και μάλιστα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της, ότι "ο Ολυμπιακός μιλάει με Κούμαν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον προπονητή του".

Κύριοι Δημοσιογράφοι και Εκδότες,

Με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, κακό στον εαυτό σας κάνετε, καταφέρνοντας καίρια χτυπήματα στη δική σας αξιοπιστία. Οι αναγνώστες μπορούν και να κρίνουν και να καταλάβουν τί ακριβώς επιδιώκετε, σε μια εποχή που θεωρείται "in", η με κάθε τρόπο πρόκληση φθοράς στον Ολυμπιακό».

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ούτε πουλιέται, - μπορεί άλλες ΠΑΕ να έχουν προταθεί προς πώληση αντί 30 δισεκατομμυρίων δραχμών, αλλά δεν βρέθηκε αγοραστής- ούτε προπονητή ψάχνει, γιατί έχει», καταλήγει η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.