Αθλητικά
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 18:10

Γ.Σφαιρόπουλος: «Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη»

Ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά εάν δεν της δοθεί η πρέπουσα προσοχή θεωρεί την Ούνιξ Καζάν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά εάν δεν της δοθεί η πρέπουσα προσοχή θεωρεί την Ούνιξ Καζάν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Ρώσους στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μάντζαρη και στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

«Πρόκειται για μία πολύ σκληροτράχηλη και μαχητική ομάδα. Έχει αποδείξει πως χάνει πολύ δύσκολα. Πρέπειο να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να εφαρμόσουμε τον ρυθμό μας. Είναι σημαντικό να πάει το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της καλής άμυνας και της σωστής κυκλοφορίας στην επίθεση. Εχουμε μία δύσκολη αποστολή», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Λάνγκφορντ:

«Είναι ο ηγέτης της Ούνιξ. έχει κι άλλους καλούς παίκτες. Παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Ο Κολόμ είναι ένας ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει, ενώ και ο Παρακχούσκι μπορεί να σκοράρει μέσα από την ρακέτα. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε συνολικά προπαθώντας να περιορίσουμε τον Λάνγκφορντ». 

Ρωτήθηκε επίσης για την κατάσταση του Βαγγέλη Μάντζαρη και αν θα δώσει το «παρών» στο ματς με την Ούνιξ «Αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Χθες έκανε μέρος της προπόνησης. Σήμερα θα δούμε αν είναι έτοιμος να κάνει λίγο παραπάνω. Κάνει θεραπεία τώρα. Θα ξέρουμε σήμερα, αλλά δεν θα ρισκάρουμε. Ως προπονητής δεν έχω πιέσει παίκτη να παίξει αν δεν είναι 100% έτοιμος».