Πολιτική
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Ζεστό και υγρό καιρό, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιραι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Ομίχλες θα σημειωθούν, κυρίως τις πρωϊνές ώρες.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις με τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Ανεμοι: Μεταβλητοία ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, με ομίχλες, κυρίως το πρωΐ. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές ομίχλες, κυρίως το πρωΐ. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στα νοτιο-ανατολικά μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια παροδικά τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η ελαχίστη, θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Ζεστό καιρό, προβλέπει για αύριο Παρασκευή, η ΕΜΥ, με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια, μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα παροδικών βροχών, κυρίως στα βορειοδυτικά. Στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες, κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκασία.