Αθλητικά
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 22:58

Τένις: Οριστικό το «διαζύγιο», Τζόκοβιτς, Μπέκερ

Τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Μπόρις Μπέκερ ανακοίνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Μπόρις Μπέκερ ανακοίνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Σέρβος τενίστας, καθώς όπως ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook η συνεργασία του με τον Γερμανό πρώην κορυφαίο τενίστα και νυν τεχνικό διακόπηκε μετά από επιθυμία και των δύο.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Μπέκερ ήταν δυσαρεστημένος με την επιλογή του «Νολε» να συνεργαστεί με τον γκουρού Πέπε Ιμάθ, με σκοπό να τον βοηθήσει για να ξεπεράσει την αγωνιστική του κρίση μετά το Roland Garros. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του Σέρβου, με αποτέλεσμα να «χωρίσουν οι δρόμοι τους» μετά από 3 χρόνια. 

Διάστημα στο οποίο ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε έξι τίτλους grand slam και 14 masters. «Μετά από τρία πολύ επιτυχημένα χρόνια ο Μπόρις Μπέκερ κι εγώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Οι στόχοι που είχαμε θέσει όταν ξεκίνησε αυτή η συνεργασία έχουν πραγματοποιηθεί πλήρως και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία, την δουλειά, την αφοσίωση και την πίστη του.

Από την άλλη πλευρά τα σχέδιά μου τώρα έχουν κατεύθυνση το να διατηρηθώ σε καλό επίπεδο και να θέσω καινούργιους στόχους για τη νέα σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα θα πάρω όλες τις μελλοντικές αποφάσεις» έγραψε ο Σέρβος στο facebook.