Πολιτική
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια, από το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς, που από το απόγευμα θα γίνουν βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά, στα ανατολικά, ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο ισχυρές. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα στα βόρεια, βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενούς βροχής τη νύχτα, στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από τη νύχτα στα βόρεια, βορειοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα, είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο, ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.