Πολιτική
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές, μικρής διάρκειας στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, κυρίως το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές, κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με ασθενείς βροχές, που αργότερα θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς και γρήγορα μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγάιου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ασθενείς χιονοπτώσεις, προβλέπει για αύριο, Πέμπτη, η ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν να σημειωθούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί, με τάση ενίσχυσης από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από Βορρά προς Νότο.