Αθλητικά
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 20:09

Παναθηναϊκός: Ενισχυμένος με Άγιαξ

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο Άμστερνταμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο Άμστερνταμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος στην προπόνηση, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ιταλός θα μπορέσει να παρατάξει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο «Αμστερνταμ Αρένα» απέναντι στον «Αίαντα». 

Εκτός του τιμωρημένου Εμποκού και του ανέτοιμου Λέτο, οι υπόλοιποι «πράσινοι» συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, με τον τεχνικό της ομάδας να επιστρέφει στο αγαπημένο του 3-5-2, με τρεις στόπερ στην άμυνα.

Ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος από τις αρχές της εβδομάδας ξεκίνησε προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, αλλά και οι Ζέκα, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και εκτός απρόοπτου θα βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ιταλό τεχνικό είναι ο Μπεργκ, που έχει μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ενόψει Πανιωνίου και να μπει ως αλλαγή.

Μετά την προπόνηση, τελευταία επί ελληνικού εδάφους (η αποστολή αναχωρεί αύριο για το Άμστερνταμ), ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία. Πρόκειται για τους: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Μέστο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέδο, Σάμπα, Ιβανόφ, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μίγγο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι και Πίσπα.