Αθλητικά
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 14:25

ΑΕΚ: Έντονες παρατηρήσεις Μελισσανίδη στους παίκτες

Τις φωνές στους παίκτες της ΑΕΚ έβαλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τις φωνές στους παίκτες της ΑΕΚ έβαλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι καθόλου καλά, παρατηρούνται φαινόμενα χαλαρότητας και έλλειψης συγκέντρωσης, οπότε το «αφεντικό» του συλλόγου αποφάσισε να παρέμβει.

Ο Μελισσανίδης μετέβη στα Σπάτα όπου έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Παρόντων, του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και του προπονητή, Ζοζέ Μοράις, ο «τίγρης» είπε μεταξύ άλλων:

«Διακρίνω γέλια και χαμόγελα μετά τις ήττες κι αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζετε αυτή την εικόνα. Για παράδειγμα στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν κάναμε καθόλου καλή εμφάνιση, ήσασταν χαλαροί στα αποδυτήρια και μετά βγάζατε φωτογραφίες, selfies ή όπως αλλιώς τα λένε αυτά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!» είπε με νόημα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Μάλλον δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%», ενώ δεν παρέλιψε να κάνει συστάσεις και για τις επαφές των παικτών με τους δημοσιογράφους, αλλά και τις συχνές διαρροές στον Τύπο. 

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξαίρεσε ορισμένους παίκτες, όπως τον Γιάκομπ Γιόχανσον, τον οποίο επαίνεσε ενώπιον όλων για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του.