Αθλητικά
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 16:42

Πασκουάλ: Εξαιρετική η Ρεάλ, πρέπει να σκοράρουμε για να νικήσουμε

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει ότι αύριο βράδυ τον Παναθηναϊκό περιμένει δύσκολο παιχνίδι στο «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης απέναντι στη Ρεάλ, την οποία πάντως γνωρίζει ίσως καλύτερα από κάθε προπονητή στην Ευρωλίγκα μιας και υπήρξε ο βασικός αντίπαλός της με την Μπαρτσελόνα επί σειρά ετών.

Το παραδέχθηκε άλλωστε στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για την ισπανική πρωτεύουσα, εκθειάζοντας τη «βασίλισσα» για τις αρετές της. «Η Ρεάλ έχει μια μεγάλη ομάδα, μια εξαιρετική ομάδα που μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις καταστάσεις», τόνισε ο Πασκουάλ.

«Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει καλά στον αιφνιδιασμό ειδικά μετά από λάθη. Στη συνέχεια θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς έχουν παίκτες με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην άμυνα αλλά και την επίθεση καθώς πρέπει να σκοράρουμε για να νικήσουμε», πρόσθεσε. 

Από την πλευρά του, ο Κέι Σι Ρίβερς υπογράμμισε για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού ότι «είναι μια σκληρή ομάδα που της αρέσει να τρέχει, έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και θα έχει και τον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας»