Αθλητικά
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 16:57

Παναθηναϊκός: Αυξημένες αρμοδιότητες στον Βλάχο

Χρέη εντεταλμένου της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα ασκεί στο εξής ο Σπύρος Βλάχος.

Χρέη εντεταλμένου της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα ασκεί στο εξής ο Σπύρος Βλάχος.

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου δεν θα τοποθετηθεί στ΄ αποδυτήρια γενικός αρχηγός, αλλά προκρίθηκε η λύση της «προαγωγής» ενός στελέχους της ΠΑΕ που θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού».

Στη σημερινή τελευταία σύσκεψη των διοικούντων με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (συμμετείχαν οι Αλαφούζος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Στραματσόνι, Παναγόπουλος και Βλάχος) αποφασίστηκε να μην προχωρήσει άμεσα το θέμα της πρόσληψης γενικού αρχηγού, αλλά αντίθετα να τοποθετηθεί στην ομάδα ένας άνθρωπος εκ των έσω που θα επιβλέπει και θα παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Αντρέα Στραματσόνι έτσι ώστε η ομάδα να πάει ενωμένη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, παιχνίδι  που θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία που δίνει η διοίκηση στον Ιταλό τεχνικό για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.