Πολιτική
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 11:24

Δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για το ΕΣΡ ο Β. Πολύδωρας

«Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί. Θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν», δήλωσε ο Βύρωνας Πολύδωρας μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βούλης Νίκο Βούτση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ο Βύρων Πολυδωρας θα είναι η πρόταση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ το απόγευμα στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Ο κ. Πολύδωρας συναντήθηκε με τον κ. Βούτση και μιλώντας με δημοσιογράφους επιβεβαίωσε ότι η υποψηφιότητά του είναι ενεργή.

«Δεν μου ζητήθηκε να παραιτηθώ. Ο πρόεδρος της Βουλής με ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει κανονικά στη σιάσκεψη των προέδρων με την υποψηφιότητά μου. Εγώ θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν», είπε.

«Θα μπορούσα να έχω παραιτηθεί, αλλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα βιαστικό ή μονομερές για να μην ερμηνευτεί αυτή η κίνησή μου ως φόβος απέναντι στο τρολάρισμα», σχολίασε για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι «το "κράξιμο" είναι αβάσιμο, ανούσιο, κακεντρεχές και γεμάτο ψευδολογίες και παραχαράξεις της ιστορίας». 

«Είπαν για παράδειγμα ότι πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή το 2013. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο εγώ είχα μιλήσει για συνεννόηση και προσπάθεια προσέλκυσης των 600.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής» πρόσθεσε ο κ. Πολύδωρας και ολοκλήρωσε τη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, που τον ρώτησαν αν είναι στεναχωρημένος, δηλώνοντας «σκασμένος».