Κοινωνία
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 17:03

ΕΡΤ: Δεν θα απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας

«Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε» υπογραμμίζει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε σε βάρος της αναφορικά με τη συνέντευξη του υποψηφίου για την προεδρία του ΕΣΡ, Βύρωνα Πολύδωρα. 

«Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε» υπογραμμίζει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε σε βάρος της αναφορικά με τη συνέντευξη του υποψηφίου για την προεδρία του ΕΣΡ, Βύρωνα Πολύδωρα

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ΕΡΤ δεν αρνήθηκε σε κανέναν το δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του, τονίζοντας ότι ο κ. Πολύδωρας είναι δημοσιογραφικό θέμα «πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί».

«Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως». καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, επέρριψε νωρίτερα ευθύνες στη διοίκηση της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι «ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή». «Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες» ανέφερε σε σχόλιό του στο Twitter.