Αθλητικά
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 00:49

Πεδουλάκης: «Η άμυνα στο τέλος μας έδωσε τη νίκη»

Στην καλή αμυντική προσπάθεια των παικτών του στα τελευταία λεπτά απέδωσε τη νίκη επί της Ζαλγκίρις ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Στην καλή αμυντική προσπάθεια των παικτών του στα τελευταία λεπτά απέδωσε τη νίκη επί της Ζαλγκίρις ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επανέλαβε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να αποδώσει η ομάδα αυτά που ζητάει, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει το Νίκο Παππά. «Ήμασταν παραπάνω αγχωμένοι από όσο θα έπρεπε. Ήταν ματς πρεμιέρας και όλα αυτά εμπεριέχουν κινδύνους. Θεωρώ ότι ''κλειδί'' στο παιχνίδι ήταν η αμυντική μας λειτουργία στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σε αυτό το χρονικό κομμάτι παίξαμε πολύ καλά και έτσι μπορέσαμε να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαστε μία νέα ομάδα. Μας λείπει ένας κομβικός παίκτης όπως ο Μάικ (σ.σ.Τζέιμς) ενώ ακόμη δεν έχουμε εμπειρίες. Δείξαμε όμως, όρεξη και διάθεση και θεωρών ότι τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Ο Παππάς έπαιξε πολύ καλά σε μία θέση που δεν έχει αγωνιστεί καλά και είμαστε ευχαριστημένοι».

Από την πλευρά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για παιδικά λάθη στο φινάλε: «Πληρώσαμε τα λάθη μας στο τέλος. Κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε».

Ο Γιάννης Μπουρούσης επισήμανε πως «είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην πρεμιέρα της Euroleague κι αυτό μετράει για μας».