Πολιτική
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Λίγες βροχές, κυρίως στα βορειοδυτικά, εξασθενημένους ανέμεους και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες βροχές μικρής διάρκειας στη Μακεδονία. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στο Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Ιόνιο, τοπικά, μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις, που σταδιακά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό στη Θεσσαλία το απόγευμα, να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικά αίθριος καιρός, μετά το μεσημέρι, αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις, που στα βόρεια, γρήγορα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός αρχικά, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό, μετά το μεσημέρι να σημειωθεί βροχή μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί μέτριοι και στα υπόλοιπα νότιοι ασθενείς έως μέτριοι, που θα στραφούν από τη νύχτα σε βόρειους με την ίδια ένταση. Περαιτέρω άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.