Πολιτική
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2005 14:04

ΕΜΥ: Πρόβλεψη καιρού τη Μεγάλη Εβδομάδα

Την πρόγνωση του καιρού από την Μ. Τετάρτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, εξέδωσε πριν από λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτικότερα,

* M. Tετάρτη: Παροδικές νεφώσεις στη βορειοανατολική Ελλάδα, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων τπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

* Μ. Πέμπτη: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, θα αναπτυχθούν τπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Θερμοκρασία: ΣΕ κανονικά για την εποχή επίπεδα.

* Μ. Παρασκευή: Λίγες νεφώσεις, στη Βόρεια Ελλάδα, πρόσκαιρα αυξημένες, με πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων, κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

* Μ. Σάββατο: Γενικά αίθριος και μόνο στα βορειοανατολικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

* Κυριακή του Πάσχα: Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.