Πολιτική
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2005 19:29

ΑΣΕΠ: Ανασύνταξη στους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού του '98

Το ΑΣΕΠ θα προβεί σε ανασύνταξη πινάκων κατάταξης των υποψηφίων του γραπτού διαγωνισμού του 1998, βάσει των νέων συμπληρωματικών δηλώσεων προτίμησης που θα υποβάλουν μόνο οι επιλαχόντες http://www.asep.gr/deltyp.htm .

Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν το ειδικό έντυπο ΑΣΕΠ 098, με τίτλο: «Συμπληρωματική αίτηση -Υπεύθυνη δήλωση» το οποίο μπορούν να πάρουν από τα ΚΕΠ και από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr .

Αν δεν υποβάλουν το έντυπο αυτό αποκλείονται από τη διαδικασία.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία εκτός από τα στοιχεία του θα δηλώνει και τη σειρά προτίμησης των θέσεων της κατηγορίας στην οποία ανήκει κατά κλάδο ή ειδικότητα και φορέα και στις οποίες επιθυμεί να διοριστεί, αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης που τον ενδιαφέρει.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικώς και με συστημένη επιστολή σε φάκελο Α4 στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Επιλαχόντες 1998, Ταχ. Θυρίδα 14304, ΤΚ 11510 Αθήνα.

Η κατάταξη των υποψηφίων στους νέους πίνακες κατάταξης θα γίνει με βάση τη βαθμολογία την οποία είχαν λάβει στα μαθήματα του γραπτού διαγωνισμού 1998 και την όποια προσαύξηση, λόγω επιπλέον προσόντων, αλλά σε ενιαίο για όλη την επικράτεια πίνακα κατά κατηγορία επιπέδου εκπαίδευσης (ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ).

Οι επιλαχόντες υποψήφιοι με βάση τις μονάδες τους θα ενταχθούν σε νέα, ενιαία φθίνουσα σειρά κατάταξης μαζί με τους αρχικώς διορισμένους.

Οταν η νέα σειρά κατάταξης επιλαχόντα είναι υψηλότερη από τη σειρά κατάταξης ήδη διορισθέντος, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις προτίμησης των υπόλοιπων υποψηφίων, τότε και μόνο θα διορίζεται ο νέος υποψήφιος στη συγκεκριμένη θέση. Οσοι από τους επιλαχόντες μαζί με αυτούς που έχουν ήδη διοριστεί καλύπτουν τον αριθμό των θέσεων που προβλέπονται από τον διαγωνισμό του 1998 θα διοριστούν συμπληρωματικά στις αντίστοιχες θέσεις, ενώ οι ήδη διορισμένοι θα παραμείνουν στις θέσεις που κατέχουν.