Πολιτική
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα και επικράτηση βορείων ανέμων, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα θα αυξηθούν στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείους, με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα θα αυξηθούν στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα, βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, που θα είναι αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια, με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια, προβλέπει για αύριο, Παρασκευή, η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το απόγευμα στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στην Ανατολική Ελλάδα.